Til alle røykere og tidligere røykere: Denne drikken kommer til å rense dine giftige lunger

Ifølge forskning er røyking en vane som skader hele kroppen og neste alle kroppens organer. Røyking er svært skadelig.

Røyking kan forårsake ulike sykdommer, blant annet diabetes, slag, kreft, hjertesykdommer, lungesykdommer og kronisk lungesykdom, som bronkit.

Det kan også øke risikoen for øyesykdommer og tuberkulose. Dessuten leder det til ereksjons-problemer hos menn. Derfor er det viktig å kunne rengjøre lungene og eliminere alle gifter slik at du kan forhindre disse alvorlige helseproblemene, uansett om du røyker eller ikke.

Her er en fantastisk juice som gjør jobben, og som bare inneholder tre vanlige ingredienser:

Gurkemeie

Den første ingrediensen er dette mirakuløse krydderet, som også er kjent som indisk safran. Den inneholder mineraler, vitaminer og omega 3-fettsyrer. Den er antibakterielle og har antivirale egenskaper.

Løk

Løk har kraftig antikreftegenskaper som er ekstremt effektive for å forhindre tilstanden. Løk er også mye brukt for å unngå alle typer sykdommer i luftveiene.

Ingefær

Ingefær har vært populært og mye brukt siden urtidene ettersom de har mange helsefordeler, blant annet disse med å fjerne store mengder slik som finnes i lungene.

Slik tilbereder man drikken:

2 spiseskjeer gurkemeie
400 gram løk
En bit ingefær
400 gram sukker (eller honning)
1 liter vann.

Fremgangsmåte:

Hell vann i en kasserolle og tilsett sukkeret. Varm opp og la det koke. Del løken i fire deler. Kutt ingefærløken og legg dem begge i vannet. La det koke igjen, tilsett deretter gurkemeien og senk varmen.

La blandingen koke til det reduserer til halvparten, sil det og hell det i et glass. La det bli kaldt. Lagre blandingen i kjøleskapet.

Hvordan du bruker drikken:

Ta 2 mat-skjeer av drikken på en tom mage på morgenen, og ytterlige to ganger om kvelden før du sovner.

Det er gjort forskning som tilsier at dette fungerer, men det er ikke garantert effekt. Det er ikke skadelig for kroppen, så det skader ikke å prøve. Del gjerne dette gulltipset videre til dine venner!

Likte du dette? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg