Redningsteamet fant en død mor under et husras. Så ser de hva hun holder i armene…

Når man innser at man er i fare, kan et menneske gjøre de mest utrolige ting fordi man skiller ut stresshormoner som adrenalin. Overlevelsesinstinktet slår inn umiddelbart! Men det er lite som topper morsinstinktet når barnet er i fare.

Dette ble bevist da et redningsmannskap var ute og så etter overlevende etter et jordskjelv i Øst-Asia.

husras
Bilde: SXDaily

Etter å ha gravd i ruinene av et sammenrast hus fant redningsmannskapene en kvinne som lå i en slags «beskyttende» stilling. Kvinnen var allerede død, men da de fortsatte å grave, så oppdaget de noe utrolig.

Under henne lå sønnen hennes, som hun prøvde å beskytte mot raset, og redningsmannskapet ble sjokkert når gutten fremdeles hadde puls. Selv om de hadde vært begravd i nesten 24 timer, overlevde gutten på mirakuløst vis.

Men det stoppet ikke der. Ved siden av kvinnen fant de en mobiltelefon med en melding på skjermen. Når en av redningsarbeiderne leste det, ble han rørt til tårer:

«Hvis du overlever, aldri glem at jeg elsker deg.»

Det er ingen tvil om at denne moren gjorde alt i sin makt for å redde sitt kjæreste, og takket være at hun lå beskyttende til over gutten, så klarte han å gå fra ruinene selv.

Millioner av mennesker har blitt rørt av denne hendelsen, og moren hylles på sosiale medier. Vis din hyllest hvis du ønsker. ❤️

Likte du dette? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg