Han stikker et grillspyd gjennom poteten. Hvorfor? Så elegant triks!

Jeg elsker å piffe opp maten jeg lager. Spesielt når man har gjester på besøk, eller om man bare ønsker å imponere.

Poteter er på mange middagstallerkener hver eneste dag, og her skal du få lære et triks du kan gjøre. Fremgangsmåten er veldig enkel, og resultatet er lekkert!

Fremgangsmåten:

Forvarm ovnen til 160°C. Stikk grillspydet gjennom poteten, og skjær rundt fra en ende til den andre. Legg det så i ovnen, og avhengig av størrelsen på poteten er det vanskelig å sette noe tid. Vanligvis er 25 minutter nok til at poteten blir bakt.

Dryss på litt krydder – og server! Veldig enkelt, og så genialt.

Se fremgangsmåten i videoen under:

Likte du denne videoen? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg