Kvinnen ble slått og ringte 112. Men politiets heltebragd.. Han fortjener en medalje!

Politimannen fra Oregon, USA, er utvilsomt en ekte helt. Patrick Kinney, som politimannen heter, ser ut til å være en vanlig fyr som prøver å hjelpe andre. Det er synd de sjelden får de store overskriftene, men denne historien tror jeg det er virkelig verdt å spre. For bare les nedenfor hva politisjefen skrev i takkebrevet til denne politimannen. Så fint!

Han begynner brevet som følger:

  «Fredag ​​3 oktober 2014, svarte du (Patrick Kinney) på en alarm på vold i hjemmet, hvor en mann ble arrestert for å ha slått sin gravide kjæreste. Mens en annen politimann tok med mannen i varetekt, så var du med familien og hjalp de.

  Du fikk vite at et fat med nudler ble kastet under krangelen, og at nudlene var det eneste de hadde som kvinnens toårige sønn kunne spise den dagen. Videre fikk du vite at kvinnen kun hadde noen druer hjemme, og bare en bleie igjen for hele helgen. De hadde ingen penger, og kunne ikke på noen måte flytte til et sted som kunne gi de mat.

  I rapporten skriver du: «Jeg ordnet litt – slik at hun hadde tilstrekkelig med mat og bleier til å overleve de kommende dagene.» I går fikk jeg vite hva du faktisk gjorde da du «ordnet litt».

  Med hjelp fra din kone, så tok dere litt mat fra fra et sted kirken eier, og fra deres eget lille «matlager». Mens din kone hentet disse tingene, gikk du til butikken og kjøpte brød, melk, egg, frukt og bleier for dine egne penger.

  Konstabel Kinney, den eneste grunnen til at jeg kjenner til denne handling av godhet, utført av deg og din kone, er fordi en annen ansattes familiemedlem så deg på matbutikken. Du var helt tilfreds med at ingen skulle vite hva du har gjort. Det er ikke jeg.

  Dine uselviske handlinger er et symbol på menneskets godhet, og du er er godt forbilde for resten av oss. Takk for at du gikk hele veien. Jeg er så stolt av å jobbe med deg.»

  Robert F. Kapp Elman, politimester

Hva syntes du om dette?

Likte du dette? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg