Kona er 5 år, han er 29 – men sannheten bak ekteskapet rører tusenvis.

Noen ganger er livet er veldig urettferdig. Som når mennesker får kreft.

Men Abby er så mye mer enn sykdommen – hun er en glad og livlig jente med store drømmer for fremtiden. I tillegg har hun en bestevenn som lyser opp hverdagen. Faktumet er det at Abby har blitt så glad i sykepleieren sin Matt Hickling, at hun vil gifte seg med ham.

Og han bestemte seg for å arrangere et bryllup.

Abby lider av akutt lymfatisk leukemi, ALL, en krefttype som er vanlig hos barn. Men til tross for sin alvorlige sykdom har hun et optimistisk syn på livet.

 

«I’ll be good, I swear!»

Posted by Amazing Abby on Tuesday, May 19, 2015

 
Abby fortalte moren sin om planene hun hadde, og gjorde det klart at hun ville sette en ring på fingeren neste gang sykepleieren var innom. Nyhetene spredte seg raskt, og snart visste den potensielle forlovede om Abbys planer. Han bestemte seg da for å ta det ett skritt videre.

bildss
Bilde: AMAZING ABBY / FACEBOOK

Matt hadde på seg en t-skjorte med svart trykk, og spurte: «Vil du gifte deg med meg?». Svaret var et rungende «JA!» før Abby kastet seg i sykepleierens armer.

De ga hverandre godteri-ringer og matet hverandre med bryllupskake, akkurat som man gjør i et bryllup.

«Forhåpentligvis er dette en dag som Abby og hennes familie vil huske for alltid, og smile av når livet er vanskelig. Jeg vet at jeg kommer til gjøre det!», skrev Matt på bryllupsdagen.

sykeple
Bilde: AMAZING ABBY / FACEBOOK

Ett år etter bryllupet er Abby på bedringens vei.
«Hun er fantastisk! Hun er på vei til å avslutte behandlingen i oktober, og hun kan begynne i barnehagen i høst», sa moren ifølge Hefty.

Takket være Matt, så glemte Abby bort kjemoterapi, sprøyter og undersøkelser for en stund. Positivitet og optimisme gjøre så mye mer enn vi tror, og sykepleiere som Matt gjør en god jobb for å sikre at pasientene har det så godt som mulig.

Del hvis du også synes at sykepleiere som Matt fortjener all ære og respekt i verden!

So today I got to help make a 4 year old leukemia patient’s «wedding» to her favorite nurse Matt Hickling happen at the Melodies Center for Childhood Cancers at AMC.
Thanks to Scott Wright and the team at the Enchanted Garden for donating your time and amazing flowers and to everyone at AMC that helped pull this together in less than 24 hours.
You people are amazing.
THIS is why we go into nursing.

Posted by Lori Ciafardoni on Thursday, July 16, 2015

Likte du dette? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg