Husker du disse 6 sangene fra 90-tallet? Nummer #3 har brent seg fast i hodet igjen!

Norge har opp gjennom årene hatt mange forskjellige artister som har preget toplistene. Desverre har mange av de forlat musikkverden. Vi kan heldigvis mimre tilbake igjen med disse 6 sangene.

Dina – Bli hos meg

Dina gjorde stor suksess i landet med denne sangen. Den kom ut på starten av 2000-tallet, og hun ble et stort forbilde for mange jenter den tiden. Store norske artister i dag hadde Dina som forbilde. Hva hun gjør på i dag er ukjent.

Tine – Vil ha deg

«Etterkommeren» til Dina. Gjorde også suksess, blant annet da hun var statist for Jaa9 og OnklP i en musikkvideo. Hun la musikk-karrieren på hyllen etter at det kom frem at hun ikke sang selv. I dag driver hun bloggen christinetinehansen.blogg.no.

Vegard Olsen – Shortcut

Kjent norsk artist på slutten av 1900-tallet. Fenget mange ungdommer i hele landet med sin barske stil og musikk. Vi ser han i ny og ne på TV i dag – men har de siste årene preget overskrifter som har røstet det norske folk.

Mira Craig – Boogeyman

Alle over 16 år burde vite hvem hun er. Lagde flere låter som ble populær, blant annet denne. De siste årene har det imidlertid vært stilt rundt henne. Vi kan heldigvis mimre tilbake igjen ved å høre på denne musikkvideoen.

Ravi – «utadæsjølåpplevelse»

Ga ut flere sanger med spesielle tekster som fenget. Det er godt mulig det ble for mye for Ravi – eller Ivar som han egentlig heter. Sangene hans ble sunget over hele landet. Denne sangen lever i sin beste velgående i dag, selv om det er mange år siden han slapp den for offentligheten.

Sandra og Philip – Sommerflørt

Vi så nylig Sandra som dommer på Idol jr. Da denne sangen ble sluppet levde Sandra godt etter å ha deltatt i Idol. Med årene ble det stille rundt Sandra, før hun dette året begynte å blomstre i media. Hun var dommer på årets sesong av Idol jr.

Likte du dette? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg