Hun spør om noen kan teipe hendene hennes. Jeg hadde aldri visst at dette gikk an…

Vi håper du aldri trenger å ha bruke denne teknikken i noen sammenhenger. Men verden er gal, og man vet aldri når man er i en vanskelig situasjon der hendene dine blir teipet fast.

I videoen nedenfor ber Andrea Canning noen surre gaffateip på hendene hennes. Da jeg først så denne videoen jeg ikke trodde det ville være mulig for Andrea å bryte seg fri fra gaffateipen uten hjelp av noen andre. Utrolig nok tok jeg feil.

Andrea forklarer metoden hun lærte av en CIA-agent som fortalte henne hvordan du kan bryte deg fri fra gaffateip som er surret flere ganger rundt hendene dine. Følg nøye med på videoen, for dette er genialt, og garantert noe jeg ikke skulle vært foruten.

Likte du denne videoen? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg