Her ligger hunden levende begravd. Og eieren trodde ingen ville finne den

Stålsett deg – for dette er skammelig. I et skandaløst forsøk på dyremishandling, har eieren sett seg så lei hunden sin, at han ville begrave den levende. Han ville hunden skulle lide en langsom død uten mulighet til å rømme.

Men på tross av dette fryktelige forsøket, noe som også reflekterer den verste sort av mennesker, har historien også en side som viser den gode siden hos mennesker!


Bilde: Pedro Dinis

Det var Pedo Dinis, en franksmann som tidligere denne måneden fant denne hunden. På en avsideliggende vei – der lå hunden begravet levende.

 
Dinis skrev på Facebook: «Kun hodet var synlig, og det var vanskelig å se hunden ettersom den var begravet i jord», og legger til at han var på rett sted til rett tid.

Så begynte han å hjelpe hunden med å komme seg fri, med god hjelp av sin egen hund.

 
Og når Dinis trodde hunden var løs, ble det klart at den som hadde begravd hunden virkelig ville at hunden skulle død. Hunden ble ikke bare begravet opp til hodet, hun ble også bundet med et tau for å hindre henne fra å rømme.

 
Etter litt om og men, klarte Denis endelig å løsne hunden. Hunden har siden blitt sendt til et sykehus for dyr, hvor hun er på bedringens vei fra dehydrering og sjokk. Heldigvis er hundens liv ikke lenger i fare.

 
Vi er ikke alene om å synes at dette er helt forkastelig. Hunder er dyr med sterke emosjonelle følelser, og vi som mennesker trenger ikke gjøre dette. Del gjerne din mening ved å trykke på knappen nedenfor.

Oppdatering: Nye bilder viser at hunden som har fått navn Athena har det mye bedre nå. Vi legger også til at den tidligere eieren av hunden Athena har blitt tatt, og at han skal fengsles for denne grusomme handlingen mars 2016.


Bilde: Virginie Nollot / Via: Yahoo

Likte du dette? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg