Her er sønnens bisarre straff etter å ha nektet å innrømme at «eplet» var en løk

Vi tar alle feil på et tidspunkt i livet, men det finnes mennesker som aldri kan tilstå sine feil – selv om det er 100% sikkert at de tar feil. Bare ta denne gutten som et eksempel.

Gesa Croonen bor i Lütjensee i Tyskland, sammen med sin mann og deres sønn. Barn kan som vi alle vet både gjøre og si mye rart, og det var tilfelle da sønnen spurte moren sin i forrige uke om han kunne spise eplet han holdt i hånden. Problemet var bare at det ikke var et eple – det var en rå løk som sønnen hadde funnet.

Alt resulterte i en virkelig bisarr samtale, som Gesa publiserte på Facebook. Videoen av den sta gutten, på bare en uke, har blitt delt nesten 800.000 ganger og gjør for tiden suksess på sosiale medier.

«Mamma, kan jeg spise dette epleet?» spurte sønnen.

Mamma Gesa svarte:

– Nei, det er en løk.

Men sønnen var helt sikker: det han holdt var et eple.

– Det er et eple, svarte han kort.

Gesa forsøkte å forklare sønnen sin igjen at det han holdt i hånden ikke var et saftig eple i det hele tatt. Men sønnen ga ikke opp og sa definitivt:

– Det er et eple!!!

Gesa ga til slutt opp med å forsøke å overbevise sønnen om at det han holdt i hånden egentlig var var en løk, og bare sa:

– Hvis du insisterer, så spis det.

Sagt og gjort tok gutten en stor bit av løken og til tross for at tårene begynte å renne, fortsatte han å spise uten å klage.

Men hvis du har sagt noe, bør du også stå for det – for enhver pris.

Se den morsomme videoen under!

Likte du denne videoen? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg