Er du plaget med kviser? Les tipsene og bli kvitt kviser helt gratis!

Kviser kan gi deg dårlig selvtillit, og det kan påvirke helsen din. Det er enkle grep du kan ta for en renere hud. Følg disse tipsene for å bli kvitt kvisene.

 

1. Motstå fristelsen! Unngå å berøre kvisene dine, og for all del: ikke klem de. Ved å klemme på kvisene dine, kan det resultere i at huden blir infisert eller du får arr når «såret» gror. Ved å klemme kviser kan det komme bakterier til det åpne såret og dermed skape mer urenhet.

2. Kutt ned på meieriprodukter og kjøtt. Det kan redusere kviser. Denne endringen i kostholdet kan fungere, fordi hormoner i kroppen blir redusert. Hormoner skaper kviser.

3. Hvis du vanligvis bruker sminke, unngå å gå med samme sminke over flere dager. Du kan også behandle kviser ved å bytte til en foundation som er vannbasert. Fristelsen til å dekke urenheter med sminke bør ignoreres, da dette bare tetter porene og gjøre kvisene verre.

4. Slutt å stress. Gjør hva du kan for å unngå høyt stress. Kviser kan forverres hvis du jobber under stress.

5. Koffein er kjent for å både tørke ut huden, og føre til en økning av stress, som igjen da fører til mer kviser. Ved å drikke mindre koffein vil huden din bli renere.

6. Tilbring mer tid under solen. Lyset fra solen vil hjelpe å tørke ut huden din og fjerne overflødig olje. Innen en uke vil du se forskjell.

 

7. Bruk bare en kvisekrem, ikke bland flere i lag for «dobbel effekt». Det er forstyrrende for huden, og anbefales ikke.

9. Spis hvitløk. Hvitløk blir kvitt skadelige giftstoffer, noe som utvikler en ny, sunn hud. Du kan flette hvitløk i kostholdet ditt gjennom hvitløksalt for eksempel.

10. Drikk vann. En veldig god måte å redusere kviser på er å drikke rikelig med rent vann fra springen. Det er viktig å drikke nok vann i løpet av en dag. Regelen er at du bør drikke omtrent 6-8 glass vann daglig.

 

Sørg for at uansett hvilken kvisebehandling du bruker, så bruk det på hele fjeset, ikke bare på selve kvisen. Dette fordi det er «skjulte» kviser under huden som senere vil dukke opp. Pannen er et utsatt sted for kviser.

 

Vi håper denne artikkelen hjelper deg med å bli kvitt kviser. Hvis du syntes den var interessant, så vil sikkert vennene dine tenke det samme. Del artikkelen gjerne på Facebook.

Likte du dette? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg