Hans far ga ham en dødelig sykdom for å bli kvitt han. Hva som skjedde etter det er et utrolig mirakel.

Bli kjent med historien til Bryan – fra han ble født til i dag.

Bryan Jackson ble født i 1992. Han ble oppkalt etter sin far.
Men den lille familiens lykke over barnet ble kortvarig.

brryan1

Foreldrene ble skilt. Faren ønsket ikke å betale for å støtte gutten sin. Derfor finner han på den verste planen et menneske kan forestille seg.

brryan2

Når Bryan er 11 måneder gammel havner han på sykehuset på grunn av astma. Hans pappa – som jobber på sykehuset – injiserte gutten med et HIV-virus, i håp om at han vil dø.

brryan3

Men Bryan overlevde. Riktignok under forferdelige forhold. Hver dag måtte han ta over 20 ulike medisiner. Flere av dem med fryktelige bivirkninger. Han mistet det meste av sin hørsel. Hver dag var en kamp på liv og død.

Det ble enda verre når han begynte på skolen. Han ble mobbet og kalles «AIDS-gutten». Fordi de ansatte er redde for å bli smittet, fikk han ikke drikke fra drikkefontene.

Men skjer så noe som beskrives som et mirakel. Legene trodde ikke Bryan ville overleve sin 5-årsdag. Men han klarte å motstå sykdommen. I dag er han en voksen mann og spiser bare én pille om dagen for å holde sykdomstilstanden stabil.

brryan4

Pappaen ble dømt til livsstidsfengsel.

brryan5

Gjennom årene har Bryan endret navn for å distansere seg fra sin far. Men han har også sakte begynt å tilgi sin far, som forsøkte å drepe ham. «Jeg tror det er tilgivelse i alle. Og jeg ber for hans frelselse.»

brryan6

Bildekilde: YouTube