Han trodde at kona var lat. Men da han fikk ønsket sitt oppfylt, skjedde DETTE

En mann var lei av å gå på jobb hver dag ettersom hans kone var hjemme. Han ville at hun skulle se hva han gikk gjennom, så han ba.

«Kjære Gud, jeg går på jobb hver dag i 8 timer mens min kone er hjemme hele dagen. Jeg vil at hun skal vite hva jeg går gjennom, så vær så snill, la oss bytte kropp for kun en dag.»

Gud ga mannens ønske. Neste morgen våknet mannen som en kvinne. Han reiste seg, lagde frokost til seg selv, vekket ungene, fant frem klærne deres, ga dem frokost, pakket skolematen, kjørte dem til skolen, på vei stoppet han i banken for å ta ut penger, kjøpte mat på butikken, deretter kjørte han hjem for å sette varene i kjøleskapet og i hyllene og betalte regninger.

Han tømte kattens do og badet hunden. Da var klokken allerede 13:00, og han skyndte seg for å re opp sengene, vasket kjøkkengulvet; kjørte til skolen for å hente barna, og kranglet med de på vei hjem. Han lagde mat, og fikk barna til å gjøre lekser, satt opp strykebrettet og så på TV mens han strøk sine egne klær.

Klokken 15:00 begynte han å skrelle poteter, fant frem grønnsakene, panerte svinekotelettene og gjorde middagen til familien ferdig. Etter kveldsmaten ryddet han på kjøkkenet, og fylte oppvaskmaskinen. Han tok de nystrøkne klærne og hang de på plass, badet ungene, og fikk de til sengs. Klokken 21:00 var han utslitt, og selv om hans daglige gjøremål ikke var ferdig, gikk han til sengs.

Neste morgen våknet han, og umiddelbart knelte ved sengen og sa:

«Kjære gud, jeg vet ikke hva jeg tenkte. Det var så galt å misunne min kone som var hjemme hele dagen. Vær så snill, la oss bytte tilbake.»

Gud svarte: «Min sønn, jeg føler du har lært din lekse og jeg skal med glede gjøre deg til mann igjen. Du må bare vente ni måneder. Du ble gravid i går kveld.»

Likte du dette? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg