Han skriver et brev til sin kone at han vil skilles – svaret hennes er fantastisk!

Kjære kone,

Jeg skriver dette brevet for å fortelle deg at jeg ikke orker mer av deg. Jeg har vært en god mann for deg i 7 år, og nå har jeg ingenting mer å bevise. De siste to ukene har vært helvete… Sjefen din ringte for å fortelle meg at du har sluttet jobben din, og det var dråpen.

Forrige uke kom du hjem og du la ikke merke til at jeg hadde klipt meg. Jeg lagde favorittretten din og jeg hadde på meg et par splitter nye boksere. Du spiste i 2 minutter, og gikk rett til sengs for å hvile etter å ha sett alle favorittprogrammene dine på TVen. Du sier aldri at du elsker meg lenger, du vil ikke ha sex eller noe som forbinder oss som mann og kone. Enten er du utro mot meg, eller så elsker du meg ikke lenger. Uansett, jeg forsvinner fra livet ditt for alltid!

– Din eks-ektefelle.
P.S: Ikke prøv å finn meg. Søsteren din og jeg reiser til Stockholm i morgen! Ha et fint liv!

Kjære eks-mann,

Ingenting har gjort dagen min mer enn å få brevet. Det er sant at du og jeg har vært gift i sju år, men en god mann er langt fra det du har vært. Jeg la merke til at du hadde klipt deg, men det første jeg tenkte når jeg så deg var at du ser ut som en jente! Moren min oppdro meg til å ikke si noe hvis jeg ikke har noe hyggelig å si, derfor kommenterte jeg ikke det.

Når du lagde favorittmåltidet mitt, så må du ha meg forvekslet det med min søster, fordi jeg sluttet å spise svinekjøtt for 7 år siden. Angående dine nye boksere, så snudde jeg meg vekk fra deg fordi prislappen på 49 kr stod der fortsatt. Jeg håpte at det var en tilfeldighet at min søster lånte 50 kr av meg tidligere på dagen…

Etter alt som har skjedd så elsker jeg deg fortsatt, og jeg hadde en følelse på at vi kunne løse alt ettersom jeg vant 10 millioner på lotto. Det er også grunnen til at jeg sa opp jobben min, og kjøpte to billetter for oss til Jamaica. Men da jeg kom hjem du var borte.. Og alt jeg fant var det stakkars brevet.

Alt skjer av en grunn, tror jeg. Jeg håper du får det meningsfylle livet du alltid har ønsket deg. Advokaten min sa forresten at brevet du skrev til meg garanterer at du vil ikke få èn krone fra meg. Så ta vare på deg selv!

Med vennlig hilsen,
Din eks-kone, rik som bare det.

P.S: Jeg vet ikke om jeg noen gang har sagt dette, men søsteren min Johanna ble egentlig født som en gutt og hans virkelige navn var Johannes. Jeg håper det ikke er noe problem!

Likte du dette? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg