Han har jobbet som billettkontrollør i 25 år og blitt mangemillionær. Hvordan? For en gluping

Kilde: Doznajemo

Utenfor dyreparken i Bristol, England, er der en parkeringsplass med plass til 150 biler og 8 busser. I 25 år har parkeringsplassen blitt kontrollert av èn trivelig billettkontrollør. Avgiften for å parkere var 11 kroner for personbiler og 60 kr for busser.

Så – en dag: Etter å vært på jobb hver dag eneste dag i 25 år, så møtte ikke billettkontrolløren opp til jobb. Administrasjonen i dyreparken tok derfor kontakt med kommunen, og rapporterte om at det ikke har vært noen på jobb den siste uken.

Kommunen undersøkte det, men svaret de ga tilbake var at det var dyrehagens eget ansvar å ta avgift for bilistene.

Dyrehagen avkreftet dette – og svarte umiddelbart tilbake at billettkontrolløren som alltid har jobbet der, var ansatt i kommunen. Kommunen stod på sitt, og sa at billettkontrolløren som har jobbet der i 25 år aldri har vært ansatt hos de.

Mens alt dette pågikk i England, satt det en mann i en luksuriøs villa et sted på kysten i Spania, Frankrike eller Italia. En mann som åpenbart har laget sin eget billettmaskin, for så på eget initiativ møtt opp på parkeringsplassen for å ta seg betalt for parkering. Det anslås at mannen tjente nærmere 5 000 kroner på en dag – i 25 år.

7 dager i uken, så tilsvarer det et beløp på svimlende 80 million norske kroner i løpet av de 25 årene. Og det morsomme? Ingen vet hva han heter.

Likte du dette? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg