Forskere har oppdaget at DENNE urten bekjemper demens og øker hukommelsen med 75%

Kilde: HealthEternally

Rosmarin er godt egnet til middag og for å gi hjemmet ditt en deilig lukt – men det er flere fordeler, og det er store nyheter for dem som lider av demens og Alzheimers sykdom!

Forskere har nylig oppdaget at den populære urten hjelper for de som lider av hukommelsestap.
Mark Moss og forskningsteamet hans undersøkte på effekten som duften av rosmarin har på hjernen. Det teamet fant er rett og slett utrolig!

Det var en tydelig positiv sammenheng mellom duften av rosmarin og forbedret hukommelse! Med bare litt rosmarin, var forsøkspersonene i stand til å forbedre resultatet på en rekke visualiseringsoppgaver.

Det ble også gjort en annen studie for å bevise hvorvidt Alzheimers og demens pasienter kan ha nytte av rosmarin. Ikke overraskende, så oppdaget de at lukten hadde en positiv sammenheng med økt hukommelse også hos disse pasientene.

Forskningen er banebrytende og gode nyheter!
«Alle pasienter viste en signifikant forbedring i …. kognitiv funksjon på begge [tester] etter behandlingen. Spesielt pasienter med Alzheimers viste signifikant forbedring i oppgavene som ble gitt.»

All forskningen som har blitt gjort og de påfølgende resultatene betyr at det er håp for å behandle demens og Alzheimers på en naturlig måte. Så neste gang du føler deg litt ør og sliten, ta et stort, dyp pust av rosmarin – og hjernen din vil takke deg for det!

Se videoen nedenfor for å lære enda mer av de fantastiske fordelene med rosmarin! Og for all del, glem ikke å del dette med vennene dine. 

Likte du denne videoen? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg