Foreldrene fant sønnen halvt halshugget – når de ser hodetelefonen hans forstår de hva som skjedde

16-åringen Bradley Willoughby fra Australia elsker å kjøre moped. Det kan være farlig i seg selv, men det han ikke visste var at det var mobiltelefonen som utgjorde den største faren.

Bradley har alltid lyttet til musikk mens han kjørte moped. Han hadde øretelefonene i hjelmen og telefonen i lommen. Dessverre landet han dårlig etter et hopp, og den ene pedalen ble fast i et piggtrådgjerde. I fallet brakk han foten og skar opp magen.

Men den mest alvorlige skaden ble forårsaket av hodetelefonen han hadde på seg. Når Bradley krasjet i gjerdet ble hodetelefonene fast i ørene under hjelmen. Gummien ble revet av, men de overraskende sterke og skarpe kobbertrådene var igjen. Det var en hodetelefon produsert av Apple, og medfølger iPhonen på kjøpet.

Bradley har operert på beina og halsen, og har kommet seg etter et par måneder. Han er overlykkelig for at han var heldig å overleve.

Selv om Bradley er en erfaren mopedist som alltid hadde hjelm på seg selv, hadde moren hans ingen anelse om at hodetelefonene kan være dødelig.

Nå håper hun at andre vil vise engasjement om hans historie og lære av det. Del denne artikkelen for å spre den viktige advarselen!

Du kan se bilder i videoen under. Vi advarer mot sterke bilder.

Likte du denne videoen? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg