Hun var ferdig med den siste kreftbehandlingen – så kom sykepleieren med en stor overraskelse

Mens Alissa gjorde seg klar for å ta den siste kjemoterapi-behandlingen, hadde mannen hennes Brad Bousquets fru Alissa store planer på gang.

«Jeg ville gjøre noe spesielt på den siste behandlingen for å vise henne den kjærligheten og støtten hun får fra venner, familie og bekjente. Jeg ville også hedre navnet hennes ved å donere til kreftforskning», skriver Brad på Youtube.

For å lykkes med dette, sendte han en melding til Alissa’s venner og ba dem hjelpe ham med en overraskelse.

Han bad dem om å kjøpe et valgfri antall roser for 85 kr stykk. Overskuddet av rosene skulle butikken spare, for så å gi det til kreftforskning i Alissas navn. Og det gikk bedre enn forventet:

«Jeg ble veldig overrasket når jeg så responsen. Først solgte de 100 roser. Så 300 roser. Så 400 roser. Når vi nådde 500, sa jeg til butikken at skulle slutte å selge, for så å samle inn alle pengene til donasjonen.»

Til sammen hadde 170 familier kjøpt 500 roser og donert 37 000 kroner!

Butikken samlet alle rosene i 36 vaser, plassert i 6 bokser, som ble levert til sykehuset.

Alissa hadde ingen anelse om hva som pågikk, men da hun skulle reise seg fra stolen etter behandlingen, sa mannen hennes at hun skulle sitte igjen. Så kom de med overraskelsen… ❤️

Alissa har fortsatt noen operasjoner igjen før hun kan bli frisk, men vi er overbevist om at dette ga litt ekstra energi for å kjempe hele veien!

Se den rørende videoen under

Likte du denne videoen? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg