Hun fant to ingredienser som var kurerende mot kreft – så satt regjeringen en stopper

Vi har alle et forhold til kreft. Forskning sitert fra HealthyFoodHouse viser at 1 av 2 menn og 1 av 3 kvinner vil få kreft i løpet av livet sitt. Antall kreftpasienter øker raskt.

Johanna Budwig, en kvinne født i Tyskland forsket på kreft i 1951. Hun utviklet en kur som skal behandle alle krefttyper, herav; bryst, hjerne, mage-tarmkanalen, og brystkreft, i tillegg til leddgikt, diabetes, hjerte-problemer. Kuren har imidlertid ikke vært brukt ettersom det ikke ga noen økonomisk gevinst.

Hun var kandidat til å motta Nobelprisen, og hadde to doktorgrader, en i medisin og en i farmasøytisk kjemi. Hun har også studert fysikk, psykologi og biokjemi.

«Jeg har svaret på kreft, men amerikanske leger vil ikke høre på meg. De kommer hit og observerer mine metoder og blir imponert. Deretter ønsker de å få til en avtale, slik at de kan sikre rettigheter på det og tjene masse penger. Jeg vil ikke gjøre det, så jeg er svartelistet i alle land.»

Det hun oppdaget var at kreftceller er celler som mangler det nødvendige på et molekylært nivå (fotoner og nøytroner) for å modnes. Videre oppdaget hun at røde blodceller hos kreftpasienter ikke har fettlager, i motsetning til friske mennesker.

Dette førte til at kreftbehandlingen hadde en 90% suksessrate. Hun behandlet mange kreftpasienter, selv de i trinn 4, etter behandling med stråling og som har hatt en operasjon som ikke var vellykket.

Kreftbehandlingen hennes bestod av ernæring og kostholdsendringer. Dietten inneholder ingen tilsetningsstoffer, ingen animalske produkter bortsett fra kesam (en ost) eller cottage cheese, kombinert med linfrøolje.

Denne kombinasjonen av protein og olje tilfører de nødvendige næringsstoffene på et molekylært nivå, slik at kreftcellene ble absorbert, mens kroppen svarte med å bli frisk etter bare 3 måneder.

Dr. Budwig ga noen viktige regler å følge for å behandle kreft. Dette er hennes kriterier:

 • Du bør få tilstrekkelige mengder av sol for å stimulere helbredelsen i kropp og sinn
 • Drikk kun renset vann
 • Unngå kjøtt, sukker, eller animalsk fett
 • Spis aldri rester, spis maten umiddelbart etter tilberedning
 • Unngå all bearbeidet mat fra kostholdet ditt
 • Få i deg linfrø
 • Tilbered kun fersk og økologisk frukt og grønnsaker
 • Unngå kosttilskudd.

Oppskriften hennes er å blande kesam eller cottage cheese og linfrøolje i en 2: 1 ratio og bland til det ikke er synlig olje igjen. Det skal man drikke én gang om dagen.

Oppskriften i sin helhet er som følger:

 • Ta en spiseskje kaldpresset linfrøolje i et glass.
 • Bland 2 ss organisk, lav fett (2% eller mindre) cottage cheese eller kesam.
 • Ikke gjør det for hånd, bruk en blender, og bland det i 1 minutt. Dette for å få en pisket konsistens.
 • Ta 2 ss linfrø i et kaffekvern i 1 minutt. Legg linfrøet i en egen glassbolle. Tilsett olje og cottage cheese / kesam-blandingen, og bland det sammen med en skje.
 • Legg nøtter, frukt eller krydder på toppen – og drikk.

 

Det er viktig å presisere at denne oppskriften kanskje ikke vil gi umiddelbar eller ønsket resultat, men oppskriften har behandlet mange. Nylig gikk denne oppskriften viral. Del gjerne med vennene dine.

Kilde: TheTruthAboutCancer / CancerTutor

Likte du dette? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg