Den eldre mannen gjorde i buksen på matbutikken. Reaksjonen til denne kvinnen har rørt 50 tusen.

I begynnelsen av august var Lisa Lemming Jackson fra Georgia, USA, på sitt lokale supermarked. Da hun gikk mellom reolene, fikk hun plutselig øyekontakt med en eldre mann som så ut til å trenge hjelp.
Hun hadde rett. Les Lisa egen beskrivelse av hendelsen nedenfor – det er ikke rart at innlegget er delt over 48 000 ganger.

«Var to timer med en eldre herremann på butikken. Det begynte med at jeg smilte til ham, og vi fikk øyekontakt. Da jeg gikk forbi ham, så det ut til at han trengte noe. Jeg gikk tilbake og spurte om jeg kunne hjelpe ham. Han fikk tårer i øynene, og sa…»

«‘Jeg har kreft i tykktarmen, og det har skjedd et fryktelig uhell. Og hvis jeg går vil alle få vite det… Hva skal jeg gjøre? Synet av sin tapte verdighet ga meg en klump i halsen. Da tok jeg kontakt med de ansatte, som raskt hentet papir, undertøy og tok ham diskret med til toalettet for de ansatte så han fikk nye klær.»

«Han gråt og ba om unnskyldning. Han sa at han måtte skynde seg fordi kona hans var hjemme alene. Når vi gikk til kassen, så vi at alle varene hans ble pakket og betalt. Han gråt enda mer.»

«Han fortalte meg at han hadde vært i Vietnam og Korea-krigen og at han elsket landet sitt, men inntil i dag, så mente han at landet hadde glemt ham.
Vi gråt og jeg delte mine egne bekymringer med ham… Han ga meg noen gode råd og oppmuntret meg til å tro på at menneskeheten kan bry seg om hverandre.
I dag ble det bevist.»

For et fantastisk eksempel på hvordan små gode gjerninger i hverdagen kan bety så mye. Gjerne del hvis du er enig!

Likte du dette? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg