Dødelig sykdom gjorde at hun måtte velge mellom seg selv eller hennes nyfødte datter. Valget hennes? Wow…

[alert-announce]Kvalitetssikret artikkel[/alert-announce]

Smerten i Ashleys’ kne dukket først opp i løpet av våren 2012. Etter mange turer til legen ble Ashley fortalt at smerten var noe hun måtte forholde seg til hele livet. Men bortsett fra ubehaget, klagde ikke Ashley. 24-åringen var sunn, i et forhold og hadde en frisk sønn, Braiden.

På toppen av det hele var hun 10 uker gravid. Rundt den tiden forverret smertene i kneet hennes, og det resulterte i at hun ikke klarte å gå. Hun fikk beskjed om å gå til en spesialist, men i stedet valgte hun legevakten fordi smertene nå var uutholdelig. Den unge moren ble møtt med skremmende nyheter – hun hadde beinkreft.

Ashley gjennomgikk en omfattende operasjon der legene byttet ut kneet hennes og fjernet det meste av hennes femur. Behandlingene som ventet var så krevende at det kunne drepe hennes ufødte datter.

Så måtte hun ta en beslutning – skal operasjonen fortsette, men da risikere at den ufødte datteren blir drept? Eller vil hun vente til datteren er født, og da tillate at kreften sprer seg, og samtidig øke sjansen for å selv dø av kreften?

Dette svarte hun: «Jeg har ikke tenkt å drepe en sunn baby fordi jeg er syk. Det er ingenting galt med henne. Hennes liv er like viktig som mitt, om ikke viktigere. Jeg mener som en mor er min jobb å beskytte barna mine.»

Sjekk ut den hjerteskjærende historien under og sørg for å la oss få vite dine tanker. Del denne videoen med familie og venner for å hedre denne fantastiske kvinnen.

Likte du denne videoen? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg