Dette produktet kommer til å ligge under mange juletrær. Men ingen vet de STORE farene ved det

En mor ble forskrekket da hennes 12 år gamle sønn kjøpte det nye, og veldig populære produktet blant unge i dag. Produktet som er et elektronisk balanseringsbrett, satt hele huset i brann.

Hva er et balanseringsbrett?

Brettet er veldig enkelt i bruk; du plasserer beina på det, og beveger kroppen fremover for å flytte på det. Ved å balansere kroppen kan du snu deg, kjøre fremover og bakover. Mange ungdommer bruker i dag dette brettet når de skal besøke venner, på vei til skolen eller i fritiden.

balanseringsbrettBilde: Celebcafe

Når Jessica Horne sin 12 år gamle sønn fikk den gaven han lenge har ønsket seg, kunne han ikke bli lykkeligere. Det forventes at mange foreldre vil kjøpe dette produktet til sine barn, men lite vet de farene ved det.

Når den 12 år gamle gutten endelig fikk balanseringsbrettet, lovet han å ta ekstra godt vare på det.

Men da batteriet på det tok slutt, og gutten måtte lade det, skjedde noe som fikk store konsekvenser. Balanseringsbrettene som blir masseprodusert i Kina, tok plutselig fyr og satt hele huset i flammer.

«Det var som fyrverkeri», sa moren til KFOR.


Kilde / Bilde: MommyPage

Del dette videre for å forhindre at norske hjem blir brent ned av dette brettet! Vi oppfordrer alle familier til å gjøre god «research» i forkant hvis dere skal kjøpe et balanseringsbrett.

 

Likte du dette? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg