Denne gutten (3) husker at han ble drept i sitt forrige liv. Så lokaliserer han sitt tidligere lik!

I Golan Heights-regionen nær grensen til Syria og Israel har en 3 år gammel gutt foralt at han husker å bli drept i sitt tidligere liv. Gutten har sagt at han ble drept med en øks, og at han husker hvor kroppen ble begravet. Og når de fikk gutten til å vise stedet, fant de et skjelett.

Der ble også drapsvåpenet funnet, en øks, etter at de satt i gang med å grave. Gutten var en del av en druser-etnisk gruppe, der reinkarnasjon er akseptert uten form for tabu. Gutten visste også hvilken landsby han var fra, så de tok han med dit. Da de ankom den, husket den tre år gamle gutten navnet han hadde i sitt tidligere liv.

I landsbyen har «mannen» gutten hevdet å være i sitt tidligere liv forsvunnet for fire år siden. Gutten husker til og med navnet på morderen, og konfronterte drapsmannen selv. Når han konfronterte drapsmannen ble han sjokkert over påstanden – men ville ikke innrømme drapet.

Senere tok gutten de andre med til stedet han ble begravet. Der fant de øksen med et stort kutt i hodet som førte til døden.

Når bevisene med tiden ble klare og tydlige, innrømmet morderen drapet. Han ble selv drept for å ha innrømmet å drept en annen person.

Kilde

Del med venner under

Likte du dette? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg