Denne bussen kommer også til Norge. Nå er det bare å glede seg… For se innvendig!

Trenger dagens busser en skikkelig oppgradering? Teknologien skyter fart, og hver dag blir det utforsket nye teknologiske fremskritt. Bussene er som de alltid har vært, og har ikke fått nevneverdige oppgraderinger i forhold til teknologien.

Det har noen ingeniører fra USA sett seg lei av. Bussen du ser nedenfor er produsert av Leap, og er utformet slik at du reiser til og fra i «luksuriøse» omgivelser. Alle dine teknologiske enheter (mobil, datamaskin, nettbrett) er selvfølgelig klar til å koble seg til bussens gratis internett.

Du har en mentor på bussen, som ikke bare serverer deg drikke, men også passer på at du har en fin opplevelse mens du «busser».

Artikkelen fortsetter under videoen.

Hvordan betaler du? Først sporer du opp bussen med GPS, deretter velger du bussen og reserverer ett sete. Da kan du også se åpne profiler av de du skal ta bussen i lag med. Det gjør det veldig enkelt å stifte nye bekjentskap, og i tillegg er det mye mer sosialt enn bussene vi kjenner i dag.

Denne bussen kjører rundt i San Francisco, og det finnes for øyeblikket kun 4 av den. Men som vi skrev innledningsvis, denne bussen kommer til Norge… En vakker dag.

Likte du dette? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg