Denne 12 år gamle jenta døde av kreft. Så fant foreldrene et brev skrevet av henne i en skuffe…

Den unge Taylor (12) døde av lungebetennelse, noe som gjorde at foreldra selvfølgelig ble helt sønderknust. Hun etterlot seg en stor familie, venner, og foreldre. Helt tragisk – og så trist!

Men så skjer noe utrolig…

Mens foreldrene ryddet i skuffer og skap, kom de over et brev. Det var skrevet av Taylor selv, den 4. april 2013. Brevet var ett brev til seg selv, og skulle ikke åpnes før 4. april 2023, altså 10 år senere.

Men fordi Taylor var død, bestemte foreldrene seg for å åpne brevet. Du kommer aldri til å glemme det hun skriver.

Nederst i artikkelen står brevet på norsk.

familie

12-year-old-girl-died-712-year-old-girl-died-3

12-year-old-girl-died-4

Kjære Taylor,

Hvordan er livet? Akkurat nå er livet fantastisk (10 år tilbake i tid). Jeg vet jeg er sen, men nå som jeg skriver dette tidlig, benytter jeg muligheten til å gratulere meg selv med å ha bestått High School! Hvis du ikke fikk problemer, og måtte begynne på nytt selvsagt. Du skal klare det! Er du (vi) på skole? Hvis ikke så forstår jeg. Vi har jo et ganske god resonnement tross alt.

Ikke glem at det er Allanas bursdag i dag! Huff… 11 år allerede? Når jeg skrev dette brevet, så var hun akkurat blitt 1!

Hvordan er forholdet ditt til Gud? Har du bedt, lest bibelen, eller dratt i kirken nå nylig? Hvis ikke, gjør det NÅ! Jeg bryr meg ikke om hvilket stadie livet vårt er i nå, men gjør det! Han ofret seg for deg. En fantastisk mann som aldri gjorde noen andre vondt. Det var Gud.

Nå – har du noen andre tips? Har du reist noen stedet ennå? Har du satt deg på et fly noen gang?

Går «Doctor Who» fortsatt på TV? (Doctor Who er en britisk TV-serie produsert av BBC som handler om en mystisk tidsreisende som kaller seg selv The Doctor.) Hvis ikke, når ble det slutt å sende den serien? Du burde se en episode. Ikke akkurat nå, selvfølgelig. Nå skal du få lese ferdig dine egne visdomsord!

Bor du for deg selv nå? Hvis du går på skole, hva studerer du? Akkurat nå vil jeg bli advokat.

Også – jeg har planer om å selge iPaden min, for å heller kjøpe en iPad Mini. Ikke glem å fortell barna dine at vi er eldre enn nettbrettets eksistens! Vedlagt har jeg også en tegning av en iPad, som du kan vise dem.

Vel, jeg tror dette var alt. Det er nå 10 år siden jeg skrev dette. Ting har skjedd, både gode og dårlige opplevelser. Det er slik livet fungerer, og du må bare innse – og leve med det.

Hilsen,

Taylor Smith

(Via: Hosanna Fellowship)
 

Hun var bare 12 år gammel, men så ung har hun likevel forstått hvordan livet fungerer. Budskapet vi kan tolke ut i fra denne teksten fortjener å bli vist til alle. Hun er en sann gave, som dessverre måtte tape mot kreften.

Likte du dette? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg