Den lille jenta har vært død i 95 år. Men en dag åpner hun øynene

I byen Palermo finnes et hundre år gammelt kloster bygget av Capuchin-munkene. Og klosteret er for alvor kjent for hva som befinner seg i det: mer enn 2000 mumier. En av de 2000 som ligger der, er en liten jente som nå har tatt internett med storm.

bilde1
Bilde: Twitter

Rosalia Lombardo var bare to år gammel da hun døde av lungebetennelse i 1920. Pappaen hennes, den italienske offiseren Mario Lombardo var fra seg av sorg etter at hans lille prinsesse døde den gang. Som en liten trøst ønsker han å bevare henne som den hun var, og tok derfor kontakt med Alfredo Salafia.

Han erstattet blodet med formaldehyd, og behandlet kroppen hennes med alkohol og syre. Resultatet er forbløffende!

bilde2
Bilde: YouTube

Det ser ut som den lille jenta med blondt hår, sover fredelig og kan våkne opp når som helst. Selv om hun døde for nesten 100 år siden! Og hun har en skummel hemmelighet som lyser tvil over døden – om hun faktisk er i live eller ikke.

bilde3
Bilde: Twitter

Mange besøkende har visstnok blitt vitne det umulige: Rosalia åpner og lukker øynene! Eksperter hevder at årsaken er en optisk illusjon forårsaket av lyset. Men når man ser på denne tilsynelatende levende mumien er det umulig å ikke få gåsehud.

bilde4
Bilde: YouTube

Du kan se det selv i videoen nedenfor:

Likte du denne videoen? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg