De har vært bestevenner i 103 år. Jøss! Verdens eldste tvillinger er et bevis på søskenkjærlighet.

Florece David og Glenys Thomas har levd side om side i 103 år, og er fortsatt bestevenner. Her snakker vi ekte søskenkjærlighet. Glenys og Firenze ble født i 1911, bare ett år før Titanic sank. Siden da har de alltid vært sammen, gjennom to verdenskriger, den kalde krigen, teknologiske fremskritt og mye, mye mer.

Mens mange tvillinger har en tendens til å gå sine egne veier for å bli mer selvstendig, gjorde Florence og Glenys det motsatte. De har alltid levd sammen, side om side, skriver Daily Mail.

På dette bildet er de 7 år gamle:

FOTO: YouTube

Tvillingene har fem barn, 12 barnebarn og 19 oldebarn. De har heller aldri forlatt den lille byen Abertridwr, Caerphilly. Glenys datter, Gwenda Stacey, fortalte den britiske avisen at tvillingene alltid har levd et enkelt liv. De har aldri tatt førerkort eller reist utenlands, og det er når de har vært i lag de har vært lykkeligst.

Dette bildet ble tatt på julaften når Glenys og Firenze var 65 år gammel.

FOTO: YouTube

Her fyller tvillingene 70 år, og blar gjennom deres store album med utallige minner.

FOTO: YouTube

Når tvillingene for noen år siden ble enker, bruker de sine siste leveår på å forsørge hverandre gjennom glede og tilstedeværelse. De er i dag 203 år gamle og bor på et sykehjem. Flere rapporter sier at de er verdens eldste eneggede tvillinger. Og med det er dermed ekte søskenkjærlighet påvist!

FOTO: YouTube

Likte du dette? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg