Bestefaren fant ut at datteren kastet ut sin homofile sønn. Nå hylles han verden over!

Et brev som ble skrevet fra en far til sin datter, har nylig gått viral. Bestefaren hylles overalt på sosiale medier, og det ikke uten grunn. Kvinnens sønn kom ut som homofil, og moren svarte med å kaste han ut av huset.

Fra brevet å tolke synes det at moren føler at sønnens seksuelle legning er en «skam». Guttens bestefar tok kontakt med datteren, og sier at det eneste som er en «skam» er moren som kaster ut sin egen sønn på gaten.

Brevet er i helhet oversatt til norsk, og du kan lese det under. Det er absolutt et budskap verdt å dele!

Kjære Christine:

Jeg er skuffet over deg som en datter. Du har rett i at vi har en å «skamme oss over i familien», men du tar feil om hvem det er.

Å sparke Chad ut av hjemmet bare fordi han fortalte deg at han var homofil, viser hvem som gjør familien til skam. En forelder som avviser sitt eget barn er det som «ikke er naturlig».

Det eneste intelligente jeg har hørt deg si opp i alt dette var at «du ikke har oppdratt sønnen din til å være homofil». Selvfølgelig gjorde du ikke det. Han ble født homofil, og han kunne ikke velge det, akkurat som du er venstrehendt. Du, derimot, har tatt et valg om å være sårende, trangsynt og selvmotsigende. Så, mens vi først er i gang med å forlate våre barn, så benytter jeg muligheten til å si adjø til deg. Jeg har nå et fantastisk barnebarn å ta vare på, og jeg har ikke tid til en hjerteløs datter som deg.

Hvis du finner hjertet ditt tilbake en dag, så ikke nøl med å ringe.

– Pappa

Han kunne ikke håndtert situasjonen bedre! Budskapet er så sterkt, og såpass viktig at det er noe å dele på Facebook slik at flere får sett det. ❤️

Likte du dette? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg