Advokaten ville ikke gi henne fred på flyet. Det hun gjorde da? Hun er et geni

Hvis du har vært på en lang flytur så kjenner du kanskje til denne følelsen. Alt du vil, er at de rundt deg skal være stille slik at du kan slappe fullstendig av, men det du endte opp med er å sitte ved siden av noen som insisterer på å snakke øret av deg. Dine høflig indikasjoner på at du ønsker å slappe av blir ikke forstått.

I denne morsomme historien fikk en kvinne en perfekt mulighet til å slå tilbake mot denne mannen. Advokaten som sitter ved siden av henne er vant med å få alt i sin pakt, men denne gangen møtte han endelig litt «power».

Hvis du likte denne historien, del den gjerne med dine venner og lik det på Facebook.

Del på Facebook

En kvinne og en advokat ble sittende ved siden av hverandre på et fly. For å bli bedre kjent, spurte advokaten om hun hadde lyst til å spille et morsomt spill.

Kvinnen, åpenbart sliten avviste invitasjonen, og la seg mot vinduet for å slappe av. Advokaten fortsatte, og forklarte at spillet er enkelt og veldig morsomt. Han forklarte: «Jeg stiller deg ett spørsmål, og hvis du ikke vet svaret, så må du betale meg 50 kroner og vice versa.»

Igjen avslår hun, og forsøker å få litt søvn.

Advokaten, som nå er ganske opprørt, sier: «Ok, hvis du ikke vet svaret gir du meg 50 kroner, og hvis jeg ikke vet svaret, så gir jeg deg 5 000 kroner.»

Dette fanger kvinnens oppmerksomhet, og innser samtidig at han aldri vil stoppe, så hun benyttet muligheten og sa ja til å bli med.

Advokaten spør det første spørsmålet: «Hva er avstanden fra jorden til månen?»

Kvinnen sier ikke et ord, tar frem 50-lappen i vesken og gir den til advokaten. «Ok», sier advokaten, «din tur.»

Hun spør advokaten: «Hva går opp en bakke med tre bein og kommer ned igjen med fire?»

Advokaten, rådvill, tar opp laptopen og søker på nettet, Wikipedia, Google. Ingen svar. Frustrert sender han en e-post til sine venner og kolleger, men til ingen nytte. Etter en time vekker han kvinnen og gir henne 5 000 kroner.

Kvinnen sier: «Takk», og forsøker å få litt mer søvn.

Advokaten, som nå er satt fullstendig på plass spør kvinnen: «Vel, hva er svaret?»

Uten å si et ord stikker hun hånden ned i vesken, gir ham en 50-lapp og legger seg til å sove igjen.

Likte du dette? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg