Bevæpnede menn tenkte å stjele en bil med barna i baksetet. Så får de seg en lærepenge de aldri glemmer

I noen situasjoner kan du ikke unngå å reagere på instinkt. Noen ganger kan det føre til negative konsekvenser, men i dette tilfellet var instinktene til hjelp for å redde livet til en mor og hennes to barn.

Angie Padron skulle bare fylle drivstoff i bilen mens barna satt i baksetet, noe hun har gjort tusenvis av ganger tidligere. Men på denne dagen skulle ting bli alt annet enn vanlig, når fyllingen av drivstoffet tok en uventet vending som Angie aldri hadde vært i stand til å forutse.

Fra ingensteds kommer en bevæpnet mann inn i førersetet, mens en annen mann forsøkte å komme seg inn på passasjersiden. Barna satt stille i baksetet, mens mamma Angie hysterisk prøvde å få mennene til å forlate bilen.

– Jeg ropte til ham: «Mine barn er i bilen. Ikke sitt i bilen.» sier Angie.

Da Angie innså at hennes barn var i fare, tok det ikke mange sekundene før hun hoppet på tyvene. Hun klarte å dra en av mennene ut av bilen, og etter at hun dro av masken til mannen.

Det hele ble fanget på overvåkingskamera, som ga politiet det de trengte for å arrestere de to mennene

De to barna har en veldig modig mor, som gjør hva som helst for å beskytte sine små barn. Biltyvene fikk garantert en skikkelig «støkker» i seg, og forhåpentligvis var det siste gang.

Se videoen under!

Likte du denne videoen? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg