Dette er en av de mest helsefarlige produktene i butikken. Kreft i boks.

Pringles er en av de mest populære «potetgullene» over hele verden. I følge HealthyFoodHouse burde man styre unna Pringles.

Grunnen? Det inneholder kreftfremkallende ingredienser og giftstoffer.

Det du kanskje heller ikke vet er at det nesten ikke inneholder poteter. I produksjonsprosessen bruker de potetflak, mais og hvete for å fremkalle den ferdige chipsen.

De blander disse ingrediensene i den innledende fasen av produksjonen, og legger det deretter på muggsopp. Etterpå blir de lagt i kokende olje til de blir tørr. Til slutt sprayer de med et pulverisert stoff og pakker det inn i den røde boksen vi alle kjenner.

Under produksjonsprosessen bruker de en veldig skadelig ingrediens, som faktisk er et biprodukt, kjent som Akrylamid. Dette er en ekstremt farlig og kreftfremkallende ingrediens, som er kjent til være opphavet til kreft hos dyr.

Også, i visse doser, er det giftig for nervesystemet hos både dyr og mennesker. Den mest sjokkerende oppdagelsen er at dette stoffet inneholder mye større mengder enn tillat i produktet.

På grunn av denne ingrediensen er «Pringles» en ekstremt stor trussel for helsen. Tilbake i 2005 saksøkte delstaten, på grunn av at de ikke engang advarte forbrukeren om helserisikoen ved dette produktet og ingrediensene den inneholder.

Kilde: HealthyFoodHouse

Likte du dette? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg