14-åring tok sitt eget liv. Hennes siste melding på Facebook har rørt tusentalls.

Det er den 14-årige Ashdon Muirhead fra London som har blitt utsatt for mobbing i en lang tid, som nå har valgt å forlate verden.

Det er Expressen som melder at jenta til slutt fikk nok. Jentas livløse kropp ble funnet i morens hjem i Sør-London sist lørdag.

original

Men det er en spesiell detalj i denne historien som ryster venner, bekjente og media i England. Kort tid før hun tok selvmord skrev nemlig jenta et innlegg på Facebook.

«Jeg kommer til å savne dere alle», har jenta skrevet på Facebookprofilen.

Det korte, uskyldig innlegget har rammet tusenvis.

«Hvor skal du?» har en venn spurt i kommentarfeltet like etterpå, uten å vite hva som var i ferd med å skje. I ettertid har kommentarer som «Hvil i fred» strømmet inn på Facebooksiden og i kommentarfeltet til jenta.

 

Hun har tatt sitt eget liv, på grunn av mobbingen.

«Hvil i fred, vakre prinsesse. Jeg blir veldig trist av at selvmord var den eneste måten du kan se en utvei på. Skulle ønske du hadde vært i stand til å snakke med noen om hvordan du følte det. Jeg skulle ønske du visste at du hadde meg», skrev en person.

«Unge mennesker – vennligst slutt med mobbing. Du vet ikke hvilken effekt dine handlinger og ord kan ha på andre mennesker», skrev en annen.

original

En av jentas lærere sier at elevene ved skolen har problemer med å forstå sin venns død.

– Hun var en livlig og intelligent student. Alle ansatte, lærere og elever har problemer med å forstå at hun har tatt sitt eget liv, blir det sagt i en kommentar til lokalavisen Croydon Advertiser.

På Twitter har det blitt laget en hashtag som minne for jenta, #RIPAshdon – som også blir brukt for en anti-mobbekampanje.

Likte du dette? Del gjerne med dine venner!
Gjør som flere enn 56 000 allerede har gjort. Lik oss på Facebook under:
Anbefalt for deg